Nollgradigt mys

I går party för dottern med god mat och tårta så det behövdes lite motion idag. Nollgradigt och mulet, inte så där att det var särskilt lockande att hoja. Men skam den som ger sig så lätt. Körde folie i skorna för att slippa få in den iskalla luften genom luftintagen under skorna. Fungerade så där men var ju tvungen att testa. Fast tror nog att det var lite bättre än senast men då körde jag ju någon timme längre.
847 mil och ännu lite att slita på framdäcket
Det blev turen runt Föra och Egby, cirka 5 mil. Började i motvind men det flöt på bra och jag fick upp värmen ganska omgående trots kylan. När jag nästan var framme i Föra kom solen och förgyllde dagen med sina sköna strålar. Så med solen i ansiktet och vinden i ryggen bar det nu söderöver i makligt tempo.
333 mil på bakdäcket som redan är lika slitet
Men det gick bra i medvinden även om jag inte körde så fort. Efter Egby så var det sidamot ner till Köpingsvik. Bra ben i motvinden när jag väl kom igång. En skön tur trots att kylan gjorde tårna lite kalla mot slutet.  Kollade in hur mycket mina Conti hade rullat och det är ju imponerande att fram hjulet snart har rullar 850 mil och fortfarande syns slit markeringarna tydligt.

Naturspaning: Viporna kvar än. Rådjur och harar var också synliga. Is på vattenkärren på alvaret men ingen halka på vägarna då jag var ute. Snöpinnarna är uppsatta på de flesta vägar men än vill jag inte ha någon snö.

Kommentarer