November bjuder till

Efter hundrunda och fönsterputs så fick det bli en cykelrunda i det fina vädret. Det var fortfarande blöt på asfalten efter gårdagskvällens regn men solen visade sig stundtals och termometern visade nästan 10 grader så valet var enkelt och så skönt att slippa spinninghojen, har en ordentlig hatkärlek till den.
Nästan magiskt så här i november
Har ju varit förkyld och sedan en frostvurpa på det, med öm fotled som resultat. Så tog jag det lugnt idag och kände efter hur kroppen reagerade. Det gick bättre än väntat och milen rullade på i det underbara vädret. Hade lite känning i höger vad efter halva rundan och tror det kan ha samband med frostvurpan jag gjorde i söndagsmorse. Men det var inte så farligt utan ömmade till lite då och då.
Sångsvanar på dom översvämmade fälten väster om Egby
Det gick bra i motvinden och när jag sedan fick medvind sista biten så blev det extra njutbart. Blev ju en hel del cykelrengörning då jag kom hem men då det inte hunnit torka fast så går det ju relativt enkelt med vatten och en svamp.
Smuts på cykel och kameralins
Naturspaning: Flera hundra sångsvanar satt på åkrarna efter rundan och tror nog aldrig jag sett så många på en dag innan. Några rådjur och en hel del vråkar. Viporna dök inte upp förren i Långlöt så jag hade nästan gett upp hoppat om att de skulle vara kvar på ön. En magisk dag här på ön med solsken och nästan vårvärme i luften.

Kommentarer