Kall om tårna

Solsken och nollgradigt när jag trampade norrut i motvinden. Is på vattenpölarna men upplevde aldrig att det var halt där jag cyklade. Hade först tänkt att köra Förarundan men då det mulnade på österifrån så ändrade jag planen och det fick bli en tur till Sandvik och titta på kvarnen.
Sandviks kvarn som är fraktad över sundet från Vimmerby
Skönt att vara ute fast lite bistert var det allt om tårna efter någon mil. Fast de tjockare ullstrumporna jag valt idag hjälpte hyfsat att hålla tempen uppe om fötterna. Tog det ganska lugnt i motvinden och försökte sedan trycka på lite extra i medvinden som hade rullat över till kantvind på hemvägen.
Det blev molnigt . Snöpinnarna redo
Körde på tunga växlar hem vilket tog bra på benen som protesterade en del men höll ihop bra hela vägen hem. Trött och på svaga ben rullade jag in på gården efter 2 timmars cykling. Hade fått ihop nästan 6 mil. Solen sken bara lite efter jag vänt hemåt så det var nästan lite mörkt av alla svarta moln som letat sig fram på himlen. Fast jag slapp regn.
Buffen var guld värd
Naturspaning: Gäss och åter gäss, hur många som helst. Några vråkar, inga vipor idag men de kan nog vara kvar än. Inga rådjur vilket är ovanligt. Även många domherrar var synliga.

Kommentarer