Nollgradigt på turen

Kallt och blåsigt idag, men det gick fort i medvinden. Började i motvind som var ansträngande, farten blev lidande och det rullade väl på i ungefär 20 km/h upp till Djupvik. Sedan trodde jag det skulle bli lätt trampat, men längs kustvägen var det svårt att hålla farten uppe i den byiga vinden som slet i mig. Men efter jag kom fram till Äleklinta så tryckte jag på lite för att ta K.O.M. där men det var svårt att hålla en jämn fart i vinden. Gick lite lättare resterande vägen upp till 136an även om benen då började bli slitna.
Snabbstopp för att fixa vantarna i kylan
Det var nollgradigt nästan hela svängen idag och tårna blev rejält nedkylda efter ett tag men fick liv igen hemma i duschen. Annars soligt och härligt fast med en byig vind ifrån nordväst. Körde även gamla järnvägen ner mot Kalleguta från Haglunda och kämpade för en bra tid på det segmentet också.
Orange var dagens outfit
Fick till 2 K.O.M och ett PB på de tre segmenten i medvinden så det är ju lite missvisande men ett kom är ju ett K.O.M ändå 😊. I motvinden gick det inte så fort men det var bra träning för benen att köra på lite i motvinden på lågkadens. Kändes nästan som att köra upp för ett berg i motståndet som vinden gav.

Naturspaning: Gäss och då mest vitkindade sorten. 1 rådjur och 4 harar. Viporna satt och kurade på fälten i kylan. Även vita gäss på Kalmarsund. Ingen frost idag men den är inte långt borta nu. Usch vad kallt om fötterna idag trots ullstrumpor och skoöverdrag. Blir att tätta luftintagen på skorna det brukar hjälpa en hel del mot den kyliga fartvinden som letar sig in i skorna.

Kommentarer