Mellan tandtroll och 24h pass

Dagen började hos tandis och sedan blev det en hundrunda, lyckades klämma in en cykeltur innan jag skulle till jobbet för ett dygnspass. Solen sken och det var 16-17 grader ute i solen, underbart. Körde ner mot Glömminge och trafiken var ganska tätt nu när Skördefesten här på Öland är i antågande. Men det blev en jobbig kantvind hela 136an söderut innan jag svängde in på Spjutterumsvägen. Då blev det motvind istället men jag trampade på och fick sedan kantvind igen då jag svängde av mot Dyestad.
Behaglig temperatur ute
Bitvis lite medvind så det flöt på ganska bra ner mot Åstad och sedan mot Sättra. Sättra vägen är alltid tungtrampad ner mot Lindby. Gick lättare i lite medvind resen av biten hemåt och det blev en riktigt trevlig runda innan jobbet. Lunch i solen ute på altanen smakade utmärkt.
Strax öster om Gillsättra
Nya styrlinda fungerade som tänkt och det blev 5 nya mil in på träningskontot. Nu blir det att fira skördefesten lite i helgen och så får vi ta tag i cyklingen när tid ges efter detta. Det gick inte så snabbt idag men får skylla en del på vinden 😉

Naturspaning: Tranor, glador, vråkar, örnar och rådjur var synliga. Såg även några vipor men tror nog att svalorna har dragit söderöver nu. Skönt med lite värme igen och inte regn och rusk hela tiden. Några träd hade faktiskt byt färg och löven var gula eller rödtonade på dessa, men mest grönt är det ännu. 

Kommentarer