På rull med FMIF

Träff vid 7:15 vid ICA för vidare rull ner till Färjestaden och den riktiga rundan med FMIF. Vi blev 4 från Borgholm som trampade söderut i den lite kyliga morgonen. Blev bra tempo redan från start så snart hade jag fått upp tempen i kroppen. Vi kom ner i god tid och behövde inte stressa, vi blev 14 stycken som kom iväg ner mot Eriksöre.
Gänget för dagen, lånad bild av Tomas L
Hög fart direkt och det rullade på bra och vi kunde hålla ihop klungan bra även om inte alla var så vana att köra i grupp. Bitvis gick det riktigt fort över till Gårdby men alla trivdes i solskenet och den tilltagande värmen.
På väg norrut, Tomas bild igen.
Östra sidan ända upp till Störlinge innan Tomas skrek om att vi skulle svänga av mot Borgholm, fast det var bara någon kilometer innan vi åter var på väg mot östra sidan igen, Tjusby. Sedan rullade vi på och några svängde av efter hand för att komma hem till andra sysslor. Resten fortsatte ända upp till Löt där vi svängde åter mot Köpingsvik med en kort avstickare mot Öj innan vi äntligen körde mot fiket i Köpingsvik. Fast jag cyklade förbi och hemåt för andra äventyr med båtlek och gofika vid stranden.
Nästan 11 mil på denna 
Kul med lite gruppcykling som omväxling, plus att vädret var superskönt om man bort ser från några minuter i början. Får bli att försöka hänga på flera gånger då det passar.

Kommentarer