Äntligen lite värme och sol

Soligt och skönt vid start vid 9:30 men på östrasidan var det betydligt kallare i vinden. Kroppen kändes betydligt bättre än senast och halsen gör inte ont längre men snoret rann under hela trippen så nu måste det vara uttömt från kroppen.
Bananstopp i Djupvik
Motvind på väg över till Tjusby och sedan en hel del sida-mot resterande biten upp till Föra. Flöt på bra och förutom lite känning i utsidan av vaden så svarade kroppen helt ok på lite belastning efter senaste förkylningen.
Solade lite vid pausen

Här på väg igen söderut längs kusten.

Fin vy strax norr om Djupvik

Varmt och vinden var inte så hård på västrasidan

Dold i gräs ligger hojen och väntar
Tog Lundebytorpvägen ner till kusten och intog där min banan i solen. Varmare på denna sidan av ön och det var njutbart att sitta i solen och spana ut över Kalmarsund en stund. Tog sedan kustvägen ner till Äleklinta och denna väg är ju bara så fin att cykla även om det var gott om löst grus på vägen. Möte nog 60-70 motorcyklar innan jag kom ut på 136an igen.
Kustvägen

Njutbar vy
Bara att rulla på hela vägen hem och tryckte på lite extra sista milen för att plåga kroppen lite extra innan jag kom hem och kunde vila i solstolen innan lunch. Härligt att äntligen slippa förkylningen och att den inte kommer tillbaka.
Dom bleka benen får lite sol.
Ett bra pass och nu ska det väl flyta på lite tätare med träningspassen igen. Kroppen behöver få upp lite tempo och uthållighet om jag ska kunna få en bra tid runt pölen i juni. Men nu ska jag njuta av dagen och solen.

Naturspaning: 2 stora havsörnar som satt på en åker vid Djurstadträsk. 2 rådjur och ett gäng harar. Mängder med vråkar och en hel del falkar. Tornseglaren har kommit och svepte skyndsamt fram över himlen. En hel del MTB cyklister och även stora gäng med cyklister som skulle ut och ta sig lunch ute i det fina vädret. Ingen racercyklist var synlig konstigt nog. Plus då alla motorcyklar som verkar vara på ön.

Kommentarer