Liten testrunda

Efter 12 dagar med förkylning och ont i halsen så kunde jag äntligen rulla ut med hojen för en liten testrunda. För att se hur mycket ork som fanns kvar i den gamla kroppen, mer än jag hade trott men långt ifrån där jag var innan jag blev krasslig. Fast nu är det skönt att vara frisk och kunna träna på och komma i fas innan det blir för kort tid innan Vätternrundan. Nu får jag hålla mig frisk!
Strax söder om Äpplerum
Körde en bekant runda idag, Lindbyrundan. Dryga 2 mil och jag försökte hålla ett jämnt tempo utan att ta i för mycket om ny inte alla baciller har lämnat kroppen. Började i medvind ut till Köpingsvik och sida med utmed Ramsätravägen. Sedan kom motvinden om än inte så farligt stark. Gick bättre än väntat i motvinden men efter Äpplerum och Räpplinge började benen stumna. Kämpade mig hemåt och kunde sitta i solen och pusta ut på altanen.
Vägen ner mot Lindby

Långfingrade vantar behövdes i den kalla vinden

Soligt och fint under hela rundan
Naturspaning: Några harar plus rådjur utmed Ramsätravägen. Glador och vråkar i skyn. Vitsipporna blommar för fullt och trädens blad är strax utslagna. Längtar tills värmen blir lite högre men slapp ju regnet som kom senare under dagen.

Kommentarer