Sol och vind plus ett K.O.M.

Ett 1 dag gamalt blogginlägg, bättre sent än aldrig. Det var tänkt att bli en morgonrunda men fastnade kvar under täcket och sedan blev det lite pyssel hemma så kom inte ut på hojen förrän vid 14 tiden. Massiv motvind bjöds det på upp till Alböke och sedan härlig sned medvind över till östra sidan av ön via Stacketorp. Med hjälp av vinden så blev det ett nytt K.O.M. på sträckan vilket alltid är lite kul. Fortsatte ner mot Löt och Laxeby, men passerade då benen kändes pigga och jag hade tid kvar innan jag skulle vara hemma igen.
Tog en sväng ner till Klinta och kollade på vågorna
Det rullade på bra och jag bestämde mig för att köra ner till Tjusby och sedan Ramsättravägen hem över Köpingsvik. Inga rådjur idag då jag kom till Tjusby. Ramsättravägen blev slitsam och vinden rakt emot så benen och viljan fick kämpa lite. Men det gick hyfsat och jag tog en liten omväg ner till Kalmarsund och Klintabaden för lite foto och vågspaning. Sedan rullade jag hem för dusch och vidare äventyr med bjudning hos kompisar. En skön och trevlig runda i 10 grader med en sol som sken hela rundan, plus en stark vind som bjöd på både motstånd och lite farthjälp. Över 400 mil avverkat i år efter denna runda. 

Naturspaning: Viporna var kvar såg flera på åkrarna runt Alböke. Rådjur och en räv var synliga på östrasidan. Vråk, glade och havsörn syntes också till på den klarblå himlen. Även en orm ringlade över vägen vid Petgärde. 

Kommentarer