Blåst och lite regn

Såg ut att klarna upp men då jag rullade iväg så började det småregna. Fast det var ju inga mängder att tala om så det störde inte nämnvärt. Körde tjocka skoskydd och dom fungerade bra i vätan och blev inte för varm i dom heller. Blev lite kallt om smalbenen en stund då det var som blötast men när regnet av tog så fick jag upp värmen i benen igen. Fast det får bli att inköpa ett par riktiga benvärmare det räcker inte riktigt med knävärmarna när det är blöt och kallt ute.
Här hade det nästan slutat regna
Blev rundan runt Stacketorp och sedan östra sidan ner till Tjusby för att sedan styra hemåt över Räpplinge. Det gick lätt i medvinden på östra sidan men tyngre den resterande biten av vägen. Lite trögt i början som vanligt men sedan gick det bättre och bättre fast jag orkade inte riktigt hålla tempot i motvinden på slutet.
Keps och pannband höll öron och huvud varmt.
Hade lagom mycket kläder på idag, vilket brukar vara svårt den här perioden då tempen kan växla om solen tittar fram men någon sådan syntes inte till idag det var jämngrått på himlen. Skönt efteråt att jag inte bara struntade i att träna även om vädret inte var på topp. Motvind är ju till för att bli starkare i. Idag hade jag inga problem mentalt med vinden utan det sporrade lite istället att ta i lite extra. Vilket kändes i benen efteråt, en skön känsla. Cirka 47 km idag vilket kändes gott i det bistra vädret.
Lite kallt om smalbenen men inte så farligt
Naturspaning: Viporna är kvar än. En havsörn kämpade i motvinden vid Laxeby. Tranor och gäss i stora plogar i luften. En råbock stod och kollade mig vid Räpplinge. Niklas körde om mig i sin bil, får lura ut honom nästa gång istället.

Kommentarer