Lite turist

Blev en liten runda idag med, skulle haft sällskap av Niklas men vi hade missförstått varandra så det fick bli en solorunda. Tog mig över till Östra sidan av ön och lekte lite turist nere vid Kapelludden i Bredsätra. Körde lite intervaller både dit och hem. Olika längd men hårdkörning så benen var stumma. Det var skönt med lite paus för vatten och foto nere vid kapellet.
Vattenpaus i solskenet på anrik mark
Fick en del motvind på hemvägen men tryckte på fullt i intervallerna även om det inte gick lika fort. Varmt och skönt idag med och snart är det september så hösten verkar lovande. Det blev drygt 4 mil vilket kändes bra då jag satt i stolen hemma och pustade ut. Endura byxorna var sköna idag med men också betydligt varmare än mina gamla Craft.
Dom nya vattenflaskorna prydde sin plats.
Planen för veckan är att få in ett pass till på fredag innan Ölandsrundan på söndag. Kul när man har ett mål med träningen är lättare att motivera sig då.
Full fart framåt
Naturspaning: Inte så mycket att rapportera om idag, men det var en del flyttfåglar som rörde sig över himlen. Rovfåglarna var talrika också.


Kommentarer