Basementgym

Det hade regnat runt 40mm under natten och pölarna var stora när jag tittade ut. Var grymt sugen på lite cyklingen. Men det fick bli lite dammsugning och plock i hemmet. Då det var klart var klockan för mycket för att hinna med en tur innan dygnspasset. Så det fick bli ett pass i basementgym. Värmde upp med 3 kilometer rodd. Hantlar på det x3. Lite för magmusklerna innan gummibands övningar. Provade en ny variant som tog bra på coremuskelaturen. Avslutade med en omgång hantlar till innan dusch. Får bli cykel i veckan som kommer då abstinensen är stor nu.
 
Vätternrundan verkar ha varit en ganska blöt historia om än inte så kallt dock. Skönt att man inte är så lockad att harva runt pölen men någon gång kommer det hända igen skulle jag tro. Bättre att rulla runt på ön och utforska dom fina platser som finns här.

Sugen på nya hjul, fast det är ju roligast att drömma och läsa om olika varianter. Blir tyvärr så velig och har svårt att bestämma mig.

Juni har ju bara flugit fram och snart är det midsommar och än är det långt till semestern, fast den som spar har kvar. Kommer ha träningsvärk i morgon i armar och  mage, fast det är ju ett tecken på bra träning.

Kommentarer