En morgontur längs kusten

Vi hade kvar cyklarna några timmar dagen efter turen till Soria så Adam och jag tog en morgon tripp längs kusten till rondellen i Arguineguin och tillbaka innan frukost. Benen var ganska stela så det var bra att trampa igång dom igen. Lite kyligt då vi gav oss iväg men så fort solen kommit upp ordentligt så blev det varmt och skönt. 
Poserar i morgon solen

Det gick lite trögt i början sedan fick vi upp ångan och njöt av fartvinden och dom fantastiska vyerna. Kan bara säga att denna sträcka är nog en av dom vackrare jag cykla, men det finns ju en del guldkorn hemma på Öland med. 
Adam blir linslus

Efter att ha vänt i rondellen så var det samma väg tillbaka nu med solen i ansiktet, något att drömma sig tillbaka till nu i vinter Sverige. Nu var det varmt och skönt och vi blev svettiga idag med.

Det har varit en underbar semester och vi har alla haft det varmt och skönt och verkligen varit lediga och laddat batterierna. Familjen har haft lite guld tid ihop och det har varit skönt och trevligt. Inga måsten eller stress, precis som en semester ska vara.
Det var brant ner till Atlanten
Idag är det minus 8.5 grader ute här på Öland och inte lika kul att gå ut men snart är det varmt här med igen. Får bli att gymma och trampa sig trött i Basement gym, i någon månad medan kylan är här. Får väl bli lite skridskor också.
Fyren "Faro de Maspalomas" syns i morgondiset
Naturspaning: Några papegojor och ännu fler svalor. Annars inte mycket liv längs den karga kusten. Men en hel del morgonpigga cyklister som var ute och rullade i morgonsolen.


Kommentarer