Spinning intervaller

Idag så vräkte regnet ner hela morgonen så när barnen hade gått till skolan så fick det bli att promenera ner i källaren till Basement gym och köra ett set intervaller på spinningcykeln, 1 minut så snabbt jag orkar och sedan vila 1 minut. Konstigt att dom känns så olika långa dessa 60 sekunder. Efter 2 intervaller tänkte jag nästan ge upp men pressade mig lite och sedan flöt det på bättre och alla åtta klarades av som planerat.
Svettig och trött är bara förnamnet, fast skönt att ha det gjort.
Tror det här blir en återkommande övning här i under dom kalla månaderna. Sedan lite hantlar på det och lite coreträning så var kroppen rätt mör. En riktigt skön dusch avsluta sejouren i källaren. Gissar på lite ömma muskler i morgon när man vaknar. 
Ett bra hjälpmedel för att ha koll på tid och antal.
Helgen kommer att tillägnas skördefesten här på ön och kanske lite fotboll med sonens lag. Hoppas vädret blir fint i helgen så alla besökarna kan njuta av alla olika upptåg som finns här på Öland nu under skördefesten.

Kommentarer

  1. Intervaller i källaren skulle jag inte fixa, men fram med pannbenet! Går bra att springa ute, gärna uppför backar dock.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar