Löttorp och kolla nya cykelbanan

Det blev en tur åt norr idag, tänkte inspektera den nya cykelbanan och njuta av det härliga vädret som bjöd på sol och värme med motvind som mojnade. Härlig morgon om än lite blåsig men inte så farligt. Det rullade på hyggligt och det var inte så kallt som jag hade trott då jag chansade på att lämna knävärmarna hemma. Lite kyligt i skuggan men i solen var det riktigt mysigt. Körde 136 an upp Källa där jag svängde av västerut för att leta upp den nya cykelbanan. Efter en knapp km så dök den upp ny asfalterad och fin. Rak som en linjal genom naturen fram till Golfbanan. Hade även två färister som skakade om en då man passerade över.
Nya cykelbanan har färist?! Omskakande! Rak och fin.
Rullade hela cykelbanan och kom fram vid ICA i Löttorp. Sedan öster ut till rondellen och stannade till vid macken för lite fikon och vatten. Några minuter senare fortsatt jag söderut med hopp om medvind och lite farthjälp på hemvägen. Men nu hade det nästen mojnat helt och det blev inte så mycket hjälp. Hade lite känning i knäna men det släppte då jag varierade sittställning och växlar, gick på lilla klingan en hel del. Tog gamla vägen vid Källa och ner till Stenninge för att rulla hemåt på 136 an igen ner till Borgholm. En trevlig tur men fick slita för att hålla farten hade ingen riktig ork i benen idag fast det ska ju inte gå lätt varje gång. 8,4 mil i 30 tempo blev resultatet är inte snabbare/starkare i år får bli ett annat upplägg i vinter så får vi se hur kroppen gillar det. Mer variation är det som gäller tror jag och inte så många mellanmjölkspass. Blir att fundera ut en strategi.

Naturspaning: Flera Glador som jagade byte över fälten. Rådjur som betar i dikeskanten och springer skygt iväg då man passerar. Tjoget med Vråkar. Viporna är kvar än.


Kommentarer