Försök till fartpass

Efter en dag med lite olika pyssel hemma och datahjälp hos svärmor så blev kvällen vikt åt cykel. Skulle bli ett pass med hög intensitet och god fart på en kortare sträcka, blev Lindbyrundan som är strax över 2 mil. En mäktig motvind inledde och motarbetade farthållningen på väg ut till Räpplinge men det flöt på ganska fint ändå. Sedan fram till Sörby var det lite medvind och farten gick upp och jag försökte hålla ett bra tryck på pedalerna hela Ramsättravägen till Köpingsvik. Gick väl så där och från Köpingsvik så var motvinden tillbaka och fick bita i ordentligt för att inte tappa för mycket.
Drickpaus nere vid hamnen innan jag trampade hem
Tog en liten sväng ner till Borgholms hamn och tryckte ut det sista ur benen på vägen dit och även på hemväg också. Fast väl hemma så är jag inte helt nöjd med rundan borde försökt lite mer och inte varit så feg utan verkligen ta ut allt även i motvinden och vila lite i medvinden istället för tvärt om. Får bli så nästa gång, för det är ju inte så lång sträcka att rulla och det ska ju göra ont när man ska bli trött om det ska ge något.
En fin kväll med sol och vind som det ska vara här på ön
Nya tag till nästa gång och då ska det svida i låren ordentligt. Skönt att få trampa ur lite och kämpa mot vinden men jag kan bättre och det är ju mot mig själv jag tävlar och förlorar eller vinner.

Naturspaning: 3 Rådjur som hoppade över vägen vid Skedemosse. Viporna är kvar och sitter i stora flockar på åkrarna i väntan på färd söderut.


Kommentarer