Lite andra vägar

Blev en runda framåt kvällen igår i den härliga sommarkvällen. Blev först norrut på 136an till Stacketorp där jag svängde in i motvinden. Väl över på östrasidan blev det söder ut ner till Kårehamnsvägen där jag svängde in och cyklade ner till hamnen och insöp den härliga atmosfären.
Stacketropsvägen med kvällssolen i ryggen.
Körde fullfart från hamnen upp till vägen igen för att sedan fortsätta ner till Bredsättra där jag tog av mot Pinnekulla. Lite svalt i skuggan men där solen kom åt värmde den gott. Vet inte vad beläggningsfirman gjort då dom la oljegruset för så dåligt kan det ju inte bara bli utan att man gör om det.
Kårehamn
Vid Pinnekulla blev det ner mot Köpingsvik och lite hårdkörning som fortfarande sitter i låren idag. Härligt med lite mjölksyra och stumma ben. Blev ett avslut över Kolstad innan jag rullade hem igen och tog en liten paus på altanen. Strax över 5 mil i den härliga kvällen med lite halv sega ben som ändå levererade hyfsat.
Selfie efter motvinds körning.
Naturspaning: Räv vid Lundegård. Ett 20 talet tranor i Stacketorp. Rådjur i Arbelunda och Egby. En skriande Häger i Bredsättra.


Kommentarer