Äntligen cykel

Det blev ett litet träningsuppehåll med mässa i Göteborg med gamla kompisar. Så långt allt bra och trevligt. Sedan chocken med akutoperation på frun, som har gjort att livet inte har varit som planerat. Som tur var har det gått bra och frugan är redan bättre men långt ifrån bra. Så snabbt livet kan ändras och så skört det är. Är så glad att allt verkar gå bra och härligt med lite jobbpendling igen i oktober solen.

Strava stängde av sig med 1 mil kvar till jobbet, vet ej varför någon liten bugg i nya versionen kanske. Alltid lite frustreande det ska ju liksom bara fungera. Fast en bagatell som inte gör något en dag som denna.

Härligt väder, cirka 15 grader är ju helt okej i oktober. Nyservad cykel som spann som en katt i solen. Benen var rejält trötta efter drygt en veckas frånvaro från sådan aktivitet. Körde bara på lilla kingan fram för att få lite extra puls och det lyckades ganska bra tyckte jag då jag var utpumpad en stund efter jag landat på jobbet. Dags att börja slipa på formen igen så man hinner ta tillbaka något K.O.M från alla turister som varit framme och norpat mina. Något att blicka fram mot.

Naturspaning: Vipor och svalor. Stora sträck med gäss och tranor syntes i skyn. Träden har börjat ändra färg och en del blad har även trillat av. Öland är vackert även efter Skördefesten som var i helgen.

Kommentarer