På rätt väg

Dom senaste dagarna har rehab jobbet fungerat bättre och nyckelbenet har inte ömmat lika mycket, men det protesterar med jämna mellanrum då man inte tänker sig för i rörelse schemat. Blir mest hundpromenader med Disa för att hålla igång. Även en hel del bad med vatten gympa har hjälpt rörelsen på armen.
Har fått tag på nya löparskor som ligger och väntar på användning. Det blev ett par Adidas den här gången och tror att mitt problem med skoskav är borta äntligen. Rapport kommer då jag varit ute på några rundor.
Adidas Duramo 5 till fyndpris blir nog bra hoppas jag, ser ju snabba ut! ;-)
Har även blivit lite grillning den senaste tiden, vilket märks på matchvikten som måste åtgärdas så småningom. Men man måste ju få unna sig lite god sommarmat så här i slutet på sommaren innan hösten klampar in med mörker och kyla.
Grillat är ju aldrig fel.
Har ju varit några underbara dagar och kvällar nu med härligt väder och trevliga vänner att umgås med. Har spelat det årliga minigolfrundan med Nilssons, tyvärr så blev inte resultatet det tänkta men det får bli nya tag nästa år. Får skylla på mitt handikapp ;-)

Bjuder på några vackra bilder då Öland visar sig från sin bästa sida i kvällssolen.
Strandvägen med solen på väg ner i sundet.

Slottsruinen i kvällsljuset.

Kommentarer