Minisemester utan cykel nästan

Varit på en liten tripp med familjen och goda vänner till Riga i Lettland. Blev en trevlig tur med tåg, båt, taxi, buss och även lite spårvagn. Men ingen cykling.
Nu vana kryssare
Vädret var väl så där men vi slapp det mesta regnet då vi var iland och strosade runt på gatorna i Riga. God mat och trevligt sällskap är ju alltid trevligt och lite avkopplande från vardagen är ju aldrig fel.
Nästan enda cykel relaterade på resan.
Får bli lite vin testning då det blev en flaska Cono Sur med cykel på etiketten som lockade på resan.
Var även några timmar på Tekniska museet då tåget gick hem sent. Där var det allt från gruvdrift till tv-spel som lockade framför allt barnen men även vi vuxna tyckte det var trevligt att få bli lite allmänt lärda i dom olika ämnena.
Sadel för kjolcykling?!
Ända plumpen var väl att SJ strulade till hemresan med signalfel som gjorde att vi blev strandade i Alvesta i över 3 timmar och fick till sist åka taxi till Kalmar därifrån så det blev riktigt nattsudd innan man var hemma igen. Som helhet en riktigt lyckad minitripp med många roliga episoder och intryck. Fast nu vill jag ha värme och sol så man kan ut och njuta på badstrand och cykelväg utan att frysa.

Kommentarer