Fotboll, pendling och ny hoj

Dagen började med att gå och se sonen spela fotboll, fick då se honom göra en riktig kanon frispark som letade sig in nära krysset från respektingivande avstånd. Algots lag dominerade andra halvlek stort och ledde med 5-1 innan dom började slappna av och motståndarna kunde reducera till 5-3 innan matchen var slut. Härligt väder nästan för varmt för fotboll då var näst intill vindstilla på IP idag. Även Vimmerby camparna var där och kollade in matchen.
Det blev en Crescent för dottern.
I helgen har vi även hunnit med att införskaffa en ny hoj till dottern, Edith. Det blev en Crescent Åkulla som hon gillar skarpt och blev snabb som blixten på. Vi hann även med en provrunda samma dag den inhandlades. Även Algot rastade sin Scott.
Längs Solliden staketet i hög fart.
Efter fotbollen var det jobbdags igen med pendling i det underbara vädret som vi har haft idag. Mycket trafik men dom flesta verkade vara på väg från ön så det var glest med trafik på min väghalva. Möte även en hel del cyklister som höll god fart i medvinden då jag fick slita för att hålla farten uppe då jag färdades åt fel håll. Svårt att få till det med inläggen i skorna så fötterna skavde lite idag, får nog bli en annan lösning på detta problemet.

Girot slut idag, så nu får man invänta Tour de France för att få se lite cykel på tv igen.


Kommentarer