Påsk och gräsklippning

Det blev att börja dagen med en liten hundcykling innan frukost i det härliga påskvädret. Hem och hissa flaggan och sedan efter frukost ut för att trimma och klippa gräset, medan resten av famijen skulle göra badhuset otryggt ihop med Vimmerby gänget. Gräsklippning är bra för där ser man resultatet direkt och det blir ju alltid snyggare än innan man startade. Rejält svettigt blev det i vårsolen också. Lite lunch på det och sedan var det dags att ta sig till jobbet igen.
Keps premiär idag
Motvind idag med och benen ville inte vara med alls utan skrek sluta i 3 mil innan dom började trampa på lite mer och sista milen var dom helt okej, så man var trögstartad med andra ord. Till naturupplevelserna på turen för nämnas en stor Snok som låg och solade i vägkanten och jag fick gira för att undvika kollision. Stannade och fotade Gullvivor som stod och lyste gula längs vägen.
Gullvivor sprider glädje i dikeskanten
Ganska trött när jag väl kom till jobbet så det var behövligt med en varm dusch och en tillika kopp kaffe med påskbakelse som mina fina kollegor bjöd på. Körde som sagt i keps och utan vindjacka och det var bara kallt bitvis där det var rejäl skugga, annars hade solen värmt upp luften helt okej idag. Lite känning av vaderna men ingen tendens till kramp idag. Planerar att köra extra fort hem imorgon och se vad man har tränat ihop hittills. Men först en härlig journatt på jobbet.

Kommentarer