Kroppstempererat

Vilket väder! 12 grader redan tidigt på morgonen, som steg till 22 grader i skuggan mitt på dagen. Då jag skulle cykla så var det 37 grader i solen, så härligt, så härligt.
Började annars dagen med hundtur till föräldrarna för att hjälpa med lite elkunskap, då nya grejor behövdes inköpas.
Sedan hem för lite härlig gräsmattevård. Svettigt i värmen men en snabbrunda till bokhandeln för att utnyttja presentkortet innan det gick ut den sista denna månad, Karin Alvtegens Fjärlilseffekten föll valet på.
37 grader varmt i solen, yummi!
Lunch och omsvidning till cykelkläder för att pendla till jobbet. Inga knävärmare eller vindjackor behövdes, helt underbart att susa fram i den varma luften mot Löttorp. Hade planerat en extra sväng men höger vaden la in sitt veto med milen kvar och började krampa. Lite stretching på cykeln gjorde att det lättade lite men låg kvar och störde resten av resan. Annars var det riktigt skönt att slippa alla extra plagg och bara njuta av solensstrålar och påbörja årets cykelbränna. Bra fart idag fast krampen.
Bleka orakade ben.
Nu hoppas jag på flera dagar med härlig värme och sol. Kanske redan i morgon då det blir hemfärd från jobbet för att sedan fira Valborg.
Dagens naturspaning, Svala, Morkulla och fladdermus.

Kommentarer