Fika i Gårdby med oväntat 110K

Niklas och jag hade äntligen bestämt en liten tur ner till Gårdby för lite fika och träning. Efter ett slit i den krävande motvinden var det skönt att stanna till vid Gårdby och fylla på med lite energi. Då satt Robban redan där, så vi hamnade vid samma bord och pratade lite strunt.
Vi körde 2 par på 3.
Så kom Robban med ett förslag om att vi kunde hänga på honom en stund ner mot Färjestaden och dess omnejd. Sagt och gjort, så fick det bli och det blev 3-4 mil extra än vad vi planerat med innan vi kom till Gårdby. Men det flöt på bra och vi hade ju mestadels medvind på hemvägen.
Startat efter gofikat.
Så det var på trötta ben vi kämpade oss norrut i god fart. Upp till Glömminge och sedan blev det Åstad och vidare Kvisttorp och Gärdslösa och Störlinge ner mot Östra Sörby och så Köpingsvik. Ett kort snack och sedan rullade jag hem till Borgholm. Drygt 11 mil in på kontot. Till sist så blev cykeln ljudlös, härligt.

Naturspaning: Rävunge  på Högtomtavägen. Mycket rovfåglar i luften. Även en hel del tranor var synliga. En skön tur i soligt väder men som sagt rejält blåsigt.

Kommentarer