Kvällstur med fart

Det fick bli en liten kvällsrunda i den ljumma sommarkvällen. Gjorde det enkelt för mig och körde 136an ner till Rydskylten och tog rundan runt Ryd som blivit en ny favorit. Fortsatte sedan till Glömminge innan jag tog 136an hem igen. Motvind ut och medvind hem. En härlig kväll med lite halvseg kropp efter gårdagens ute gym i trädgården.
Hantlar och gummiband, barfota i gräset
Trots detta så höll jag uppe farten ganska bra i motvinden, fast var lite feg som alltid. Måste kunna ta ut mig lite mer och tjuvhålla på dom sista krafterna. Men benen var ganska trötta då jag svängde av mot Ryd och slapp motvinden en stund. Hämtade mig ganska fort och vinden kändes inte lika farlig dom sista kilometerna innan jag vände hemåt igen. I medvinden blev det helt annan fart och nu njöt jag av fartvinden och det magiska kvällsljuset som spelade över landskapet.
Trötta ben vilar ut på altanen
Hade nog ett snitt på runt 37 km/h från Glömminge och hem. Det sved en hel del i låren på Strandtorprakan och det var lite krampkänning innan jag kom fram till flygfältet och det bara var Kungsgårdsbacken kvar innan jag var hemma. 43 km in på flitkontot.
Gårdagens gympass i trädgården var en kul grej som kummer upprepas snarast. Körde burpes, tåhopp, hantlat, olika övningar med gummibandet med hjälp av Tabataklockan inställd på 40/20. Jobbigt som f*n men kändes underbart när det var över. Notera till mig själv att inte glömma vattenflaska nästa gång. 

Naturspaning: Massor av rådjur och harar. Svalorna börjar samla ihop sig mer och mer och lika så viporna. Men än är det sommar och det var en underbar tur på Öland med dess natur.


  

Kommentarer