Minisemester resa gav inga starka ben

Varit på Ronnebybrunn i helgen med familj och vänner och solat och badat i pool. Riktigt trevligt och med fint väder nästan hela tiden. Mest poolhäng och så lite afterpool på kvällen. Skönt att komma iväg på en liten tripp och få lite miljöombyte. Fast idag var man tillbaka i vardagen och på sista dagen innan jag börjar jobba igen i morgon. Tog en liten morgonrunda på hojen i det fina men lite kyliga vädret, fast det blev varmt under resans gång när solen behagade titta fram.
Dom hade blå himmel i Ronneby med. Vy från solstolen.
Det blev den klassiska rundan ner till Färjestaden och tillbaka med lite backträning både uppför och nerför. Sega ben nästan hela rundan och speciellt då det gick uppför. Fast skönt att ta ut sig lite ordentligt efter helgens bravader. I stort sett vindstilla så det kändes som motvind hela tiden. Fast det var bara att trampa på och då kom farten lite av sig själv. Det blev 6,2 mil in på kontot med ett medel på 30,7 km/h. Tror det är dags att köra lite mer varierat och få in lite intervaller på rundorna så kanske man kan få upp farten lite till. Kanske lite mer back körning också då jag verkligen har svårt med att hålla farten uppe när det går uppför. Kanske dags att bli lite mer noga med vad man stoppar i sig och hur mycket.
Strandtorpsrakan väntar på mig.
Naturspaning: Några rådjur och en grävling. Glador, hägrar och så en stenfalk som svepte förbi vid Rälla. Fina vägrenar nu med alla sorters blommor som förgyller utsikten när man susar fram på hojen.


Kommentarer