Måndagsrunda

Ledig idag och underbart väder om än lite blåsigt. Efter barnen kommit iväg till skolan och hunden blivit rastad så bestämde jag mig för en liten tur. Fast väntade upp temperaturen lite till så jag hann röja lite här hemma innan det var dags att kliva på hojen. Blev till Köpingsvik och sedan över till Egby med trötta ben som inte ville vakna till ordentligt. Söder ut mot Störlinge där benen kom igång hjälpligt i den tilltagande motvinden. Fortsatt ner till N Mökleby och sedan vägen över Bostorp och vidare till Kåtorp där det blev fruktstund i gröngräset.
Njuter med trötta ben i den härliga solen
 Vidare till Skogsby och sedan norrut och över Algutsrum och vidare mot Borgholm. Inte så mycket fart i benen idag fast en härlig medvind dom sista 3 milen. Segt som tuggummi gick det idag men det var en skön känsla att sitta ute och äta lunchen då jag kom hem. 20 grader visade termometern då jämfört med 6 grader på morgonen. En av årets bättre dagar så här långt. Rundan blev dryga 8 mil och tempot strax under 30 km/h. Fast helt underbart väder och värme, mer sånt!
Härlig motljus selfie.
Naturspaning: Tranor och Duvhök plus massor med gravänder. Göken hördes lite då och då. Mest njutit av all fina växter som exploderar i olika färger och former just nu i den grönska som råder här på Öland just nu.


Kommentarer