Morgon pigg och kvällstrött

Idag var man uppe med tuppen för att cykla till jobbet strax efter fem. Var en sån där underbar morgon med dimslöjor och morgon sol. Vaknade själv till halvvägs och kunde höja tempot lite, innan gick det mesta på rutin.
Strax norr om Köpingsvik 5:30
Kom ganska trött fram till jobbet efter att ha kört på sista kilometerna lite hårdare. Efter dagens slit var det dags att ta sig hem också, nu i ganska hård motvind. Det flöt på bra och körde ikapp en annan cyklist och trodde han skulle hänga på mitt bakhjul men det gjorde han inte. Fast då motvinden plågat mig i några mil så var han plötsligt där igen och blåste förbi. Tryckte då på lite extra och tog hans rygg i ca 5 km innan våra vägar skildes. Kom hem till dukat bord och en kall öl. Svärmor och svärfar var där och grillen var laddad med gosaker.
Hungrig blev snabbt mätt.
Efter god mat och även efterrätt. Så blev man trött och belåten. Slö tittade på lite fotboll och nu är det väl dags att sova lite så man orkar med morgondagen som innehåller en hel del aktiviteter som fotboll och trolig häckklippning. Trött nu, sov gott!

För dom som ska cykla Tjejvättern och Halvvättern önskar jag lycka till speciellt till Eva och Johan.

Kommentarer