1 vecka i Trysil

Har kommit hem efter en vecka i Trysil med utförsåkning och en kort sväng på längdskidorna. Norge levererade med fin skidåkning och rejäla backar. Troligen det bästa stället jag varit på och vi bodde perfekt, bara att knäppa på skidorna och glida ut i pisten.
Underbar vy uppe på toppen
Vi fick även prova på lite puderåkning då det kom rejält med snö tisdag och onsdag. Fast som vanligt så var jag för klen i benen då denna mera statiska sport krävde ut sin rätt med träningsvärk och ömmande muskler och leder.
Solen på väg upp över fjället
Körde en runda längdskidor på 7 km och kände att flåset var långt ifrån vad som hade behövts i den kuperade terrängen. Fast det var fina längdspår och naturen fantastiskt vacker så det blev ju mer tid att glo på omgivningarna när man inte hade så hög fart.
På tur

Perfekta spår och lyckad vallning
Fast det blev mest att åka i pisterna och umgås med familj och vänner. Hann även med lite bastu och afterski. Gillade verkligen Trysil och deras skidsystem som erbjöd långa pister och man slapp åka lift hela tiden som det känns ibland på andra anläggningar i svenska fjällen.
Snart hänger man inte med dessa i pisterna

Algot strax på väg nedför

Edith poserar i motljus

Där nere bodde vi

På väg upp

Ymnigt snöfall 

Lite snöstorm på kvällsåkningen
Trysil återkommer jag gärna till när det är dags för skidåkning och det hade ju varit kul att cykla där också för stigningen upp till Faggertoppen hade varit en rejäl utmaning.
På väg hem i vackert vinterlandskap


Kommentarer