Test av bakhjul och kropp

Har varit och hämtat bakhjulet och monterat ihop hojen. Hade tagit av kassetten och rengjort ordentligt samt byt kedja. Det blev nya bromsklossar också då dom gamla gjort sitt och blivit stenhårda. Alltid lika trevligt med nya gummin från Swiss stop så nu är det ordentligt nyp i bromsarna. Tog en liten sväng idag för att kolla att allt fungerade som det skulle och att min ömma kropp gick att cykla med efter 2 små olyckor hemma och på jobbet. Det var lite stelt men efter jag blivit varm så var det enda problemet som hängde i att kolla bakåt då nacken smärtade. Fast det är ju mycket bättre än igår.
Fint väder och lagom varmt
Turen gick över Räpplinge och gjorde ett försök på Tomtebysegmentet men Tomas klarade sitt rekord med 1 sekund denna gången. Är för klen att hålla farten uppe på den korta biten med lite stigning på, benen blir till spagetti och jag tappar fart. Men det var ju bättre än väntat så det får bli nya försök då jag ska köra lite smartare och fortare. Fortsatte turen bort mot Lindby och vidare till Sörby där jag tog in på Ramsättravägen och ner till Köpingsvik. Var härligt att komma ut i det fina men lite blåsiga vädret. Allt kändes bra och det kommer bli kul att cykla Alvartrampen på lördag.
Solar lite efter rundan
Skönt med lite lunch vid hemkomst och så är det snart dags för ett dygnspass på jobbet. Kanske inte lika kul som att cykla men det ger mer klirr i kassan. Nya tröjan på idag igen och det var skönt med långärmat i den lite kyliga nordanvinden. 27 km på 54 minuter blev dagens resultat.

Naturspaning: En glada seglade lågt över Grevbyvägen. 2 rådjur skuttade över vägen vid Sörby. Underbart grönt och härligt med fågelsång ute i markerna nu.


Kommentarer