Inför Alvartrampen

På lördag den 23 maj är det äntligen dags för Alvartrampen nere i Färjestaden, blir 10 mils varianten och tredje året jag kör den om allt går som planerat. I år ska Johan komma med som det var planerat redan förra året men verkligheten blev en annan.
Är inte alls lika vältränad i år tyvärr, men det ska nog gå bra ändå.
Bild innan start från 2014
Vädret verkar bli bra om prognosen går i lås. Målgången är ändrad fast till det bättre för förra årets vansinnes körningar på Storgatan i Färjestaden var verkligen inte kul att se. Varför utsätta sig för sådan fara, det är ju bara ett motionslopp och bara några få sekunder som man kan tjäna. Så det blir nog ett bra tilltag att göra om sträckningen på slutet. Hoppas sträckningen inte blir ändrad något mera, då det är vägarbete planerat i dagarna på delar av sträckningen.
Efter målgång 2014 i härlig maj sol, gärna repris på det.
Har inte blivit någon cykel denna veckan utan bara lite gym, fast har grym träningsvärk efter det senaste passet med hantlar. Tur man inte cyklar med armarna för dom är det inte mycket ork i. Ser fram emot en njutbar tur på lördag med start klockan 9:00. Hoppas det blir många som ska delta och att vädergudarna är snälla mot oss. Fast lite motvind får man nog räkna med när det gäller cykling på ön. Kolla gärna om loppet på Färjestadens motions hemsida. Återkommer med racerapport.

Kommentarer