Premiär

Idag strålade solen över Öland och Borgholm, så det fick bli att plocka fram pärlan och ta en liten tur i det svala men soliga vädret.
På östra sidan av ön, nästan framme vid Löt.
Det började lite tungt i motvind men inte så farligt. Var ju underbart att cykla ute igen efter att ha harvat på spinningcykeln ett bra tag nu. Det rullade på och kändes helt okej. Svängde av vid Föra krysset och tog östra vägen ner mot Laxeby. Nu med en trevlig medvind i ryggen. Underbart att bara få trampa på lite lätt. Körde bara på lilla klinga fram vilket var bestämt innan start. Vägen har klarat sig ovanligt bra i vinter, trolig orsak är väl att det knappt varit någon tjäle under vintern.
Blev en selfie under rundan.
Väl vid Laxeby så var det dags att svänga av och in i motvind igen då vinden svängt lite. Nu blev det trögt för nu var benen lite möra efter cirka 4 mil. Fast den värmande solen gjorde allt lite lättare och kilometerna flöt förbi och snart var man hemma igen. Då kom budbilen med en liten överraskning, även om jag visste att dom skulle dyka upp i snar framtid.
Nya gummin att trä på.
Det blev inte Conti denna gång utan Schwalbe Durano. Ska bli kul att få testa dessa framöver.
Till helgen blir det ju spinningcykeln igen för att plåga sig igenom Vasaloppet.
Solen och vindarnas ö, från sin bästa sida.
Naturspaning: Örnar och en hel drös med vråkar. Hundratals Vipor och drillande Lärkor. Våren kommer med stora steg. Men tranor och Spovar lös med sin frånvaro.


Kommentarer